OM OSS


Håbrann svømmeklubb Groruddalen består av svømmere mellom 7 – 15 år. Håbrann svømmeklubb Groruddalen samarbeider tett med Pirayaswim svømmeskole, og har bla. Piraya sin logo på klubbekledning og drakter i tillegg til Håbrann.

Vi er en ung klubb i vekst, og svømmeklubben vokser i takt med utviklingen til barna. 


Våre Mål:

  • Vi skal gi et bredt tilbud på høyt nivå – både til de som ønsker å drive med konkurranseidrett og for de som ønsker å trene svømming for gøy.
  • Vi skal ha et trygt miljø med gode sosiale rammer


Verdier:

  • Inkluderende: alle våre svømmere er en del av Piraya- og Håbrann-familien. Vi heier på hverandre og er gode treningsvenner.
  • Ivrige: Vi er en ivrig gjeng som jobber for forbedring og yter alltid 100 %
  • Stiller opp: Vi har ekte kjærlighet for svømming, og er en klubb der alle bidrar på arrangementer, dugnader og stevner. Vi følger reglene for en ren idrett, og svømmer etter reglene.

 

Piraya- og håbrannsvømmere:

Vi ønsker å utvikle gode svømmere i et miljø som bidrar til glede, utvikling og mestring. Kurs- og treningstilbud skal være av høy kvalitet til alle grupper, uansett om målet er å svømme til badebryggen på stranda eller om det er å bli Groruddalens første verdensmester i svømming.

Pirayasvømmere og Håbrannsvømmere er seg selv og viser omsorg og respekt for hverandre. Vi er presise, hører på treneren og bidrar til god stemning.

Vi er stolte av klubben vår!

LEDELSE

STYRELEDER

Karianne Daae Olseng

KASSERER

Kim Bach

NESTLEDER

Fardus Jama Ibrahim

Styremedlemmer

Marie Chantal Habiyambere

Marta Stachurske-Kounta

Lise Martine Halle

Valgte revisorer

Helene Darelid

Wenche Andrea Andberg

Valgkomite

Bente Skjellegård

Anita Ausen-Yener

Judith Ologi